Om Oss


MUVed Marknadskonsult är ett tjänstekonsulterande företag med fokus på marknadsfrågor och affärsutveckling. Vi fokuserar på organisationer och företag som önskar etablera sig på nya marknader eller geografiska områden de har svårigheter att nå via egen kraft. Vi arbetar aktivt tillsammans med klienten för att utveckla och realisera strategier, visioner och mål. Vår grundfilosofi är att antagna projekt skall genomföras med högsta kvalité till minsta möjliga kostnad där ersättning kopplas till projektframgång och kommande intäkter.

UPPLEVGBG är en del av projektfamiljen inom MUVed Marknadskonsult och är hemsidan för er som bor i eller är på besök och önskar fördjupa er i, och ta del av det som gör Göteborgsregionen riktigt spännande och intressant. Avsikten är att ge en avslappnad och positiv djupläsning som skapar glädje, nyfikenhet och motiverar er till att uppleva de många kända och okända pärlorna. Läs om människorna, platserna, företagen, eventen och mycket mera på www.upplevgbg.se.

HAIR-TRAVEL är en del av projektfamiljen inom MUVed Marknadskonsult som samarbetar med VisitandCare och kliniker specialiserade på FUE hårtransplantationer. Vi förmedlar för skandinaviska klienter uppdrag till dessa kliniker, belägna i Istanbul/Turkiet, och en välplanerad och bekymmerslös vistelse. Våra noggrant utvalda kliniker håller högsta internationella topp-klass både gällande ackreditering, service, utförande och resultat. Vi är bryggan mellan kund och klinik där vi ser till att vistelsen och utförandet blir optimalt och till ett mycket förmånligt pris.  www.hair-travel.se